Jump to content

Cumpărături / Vânzări / Trade-uri

Sign in to follow this  

Cumpără, negociază sau vinde ceva legat de Fornite.


Reguli

# Incercati sa faceti trade-uri utilizand chat-ul oferit de aceasta platforma. Asa puteti evita trade-urile false primind ajutor in achizitionarea unui cont sau skin de catre moderatorii nostrii specializati. De asemenea puteti oricand raporta un scammer utilizand functiile noastre de report al unui cont. Orice tip de scam inafara site-ului NU se ia in considerare.

1. Scam-urile sunt interzise. Orice tentativa de scam se pedepseste cu ban permanent al contului.

2. Postarea / Repostarea repetata este interzisa si se poate pedepsi cu indisponibilitatea postarii.

3. Orice regula a acestui site se aplica in continuare si in aceasta sectiune si sunteti rugati sa le cititi si pe acelea de asemenea!

4. Orice acuzare asupra unui membru al comunitatii se face prin trimiterea unui mesaj moderatoriilor disponibili, nu in topic-uri.

5. Glumele la adresa detinerii unui cont sunt interzise.

# Va recomandam cu tarie sa dati reputatie membriilor de incredere. Acestia pot de asemenea sa beneficieze de anumite bonus-uri pe site.

Keyplex nu isi asuma responsabilitatea pentru orice trade fals / compromis. Va sfatuim sa faceti trade-uri cu ajutorul unuia dintre moderatoriilor nostrii pentru a ameliora sau elimina sansa de a fi pacaliti!

 

STAY SAFE!  & HAVE FUN!

  0 topics in this forum

  There are no topics in this forum yet

  Start the first topic
  Sign in to follow this  
  • Forum Statistics

   82
   Total Topics
   305
   Total Posts
  ×
  ×
  • Create New...

  Important Information

  This site uses cookies. By continuing browsing, you agree to the use of this information. For more details, see Terms of Use and Privacy Policy.